Мараната

Спільнота Віднови в Святому Дусі

"МАРАНАТА"

(Молитва Папи Йоана ХХІІІ)

«Святий Духу, Утішителю, вдоскональ в нас те, що розпочав Ісус; дай, щоб молитва, яку ми звертаємо до Тебе від імені всього світу, була палкою, невтомною та наполегливою. Дай нам глибоке внутрішнє життя; апостольський запал, простертий на всі народи, бо вони відкуплені Христовою Кров’ю і є Його спадкоємцями!»

Спільнота Віднови у Святому Дусі «Мараната» належить до всесвітнього католицького руху Віднови у Святому Дусі, який Папа Іван Павло ІІ назвав «знаком надії» для всіх людей. «Віднова у Святому Дусі» в Католицькій Церкві відома також як Католицька Харизматична Віднова і не є одноманітним рухом у світовому масштабі. На відміну від більшості рухів, він не має одного засновника або групи засновників, не має також і списку членів. Це – дуже різноманітне об’єднання осіб і груп, які здійснюють різні види діяльності, часто незалежно одна від одної, на різних етапах розвитку і з різними акцентами. Ці особи і групи об’єднує одне і те ж досвідчення. Сила Святого Духу чинить глибоке преображення людського життя, змінюючи багато його аспектів. Це виражається через прагнення служити іншим і давати свідчення.

Ми прагнемо брати інтенсивну участь в житті Церкви через любов до Ісуса в Євхаристії, поклоніння та прославлення Бога музикою та співом, радісну і глибоку особисту молитву, занурення в глибини Слова Божого, глибше розуміння християнського покликання; глибше пізнання Особи Святого Духа; живе та радісне свідчення про живого і воскреслого Христа та Його спасенну дію в теперішньому часі.

Члени спільноти об’єднанні в малі групи, в яких мають можливість щедро ділитися Словом Божим, зростати в любові до Бога, вчитися будувати божі відносини один з одним.

Моментами спільнотового життя є щотижнева молитва прославлення, Дні спільноти, нічні чування, проведення курсу «Альфа», організація київської філії "Школи Християнського життя і Євангелізації", зустрічі для молоді, школярів, організація та участь у регіональних та всеукраїнських молитовних зустрічах.

Членом Спільноти може стати кожен, хто увiрував в Icуса Христа як у свого особистого Спасителя, приймає Таїнства в Католицькій Церкві, пройшов шлях розпізнання перед лицем Спільноти та виявляє готовність набути членство у Спільноті, публічно проголосивши Згоду на участь у Спільноті.

Тому, дорогі брате і сестро, якщо відчуваєш у серці, що Бог кличе тебе до нашої спільноти, то запрошуємо тебе ближче познайомитися з нами.

Більше про спільноту можна дізнатися зі стенду в храмі або за тел.. +38 067 799 29 59.

Ми чекаємо тебе!